Доставка

Уважаеми клиенти,

Вашите поръчки доставяме чрез услугите на куриерските компании ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ АД. При финализиране на поръчката си, може да изберете доставка до избран от Вас личен адрес или до офис на ЕКОНТ или СПИДИ. Моля, след избора на личен адрес или офис на доставчик, да изчакате няколко секунди, за да се появят данните и на двете куриерски компании и свободно да направите избор.

  • Цената за доставка се определя от обема и теглото на поръчката и се изчислява и съобщава в момента на заявяване на поръчката. Поръчки направени от един клиент, могат да бъдат изпратени като една или като няколко пратки.

  • Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни. Поръчки, направени в дни на официални празници или почивни дни (събота или неделя), се обработват в първия работен ден след подаване на поръчката.

  • В случаите на изчерпани наличности, можете или да получите пратката си на по-късен етап, като датата на извършване на доставка допълнително се съгласува с Вас, или продуктът да бъде премахнат от поръчката Ви, за което ще бъдете своевременно уведомени.

  • Поръчката Ви ще бъде грижливо опакована с подходящи за целта материали. При получаването й, внимателно прегледайте доставените продукти и при наличието на забележки или видими дефекти, следва да ги отразите в приемо-предавателния протокол.

  • Изисква се Ваш телефонен номер в случай, че ние или куриерската фирма трябва да осъществим контакт с Вас, касаещ времето на доставката. Ако не разполагате с мобилен телефонен номер, моля,  да оставите стационарен.

  • В случай на непотърсена доставка, клиентът ще бъде таксуван с разходите по връщането й.

  • За срокът и цената за доставки извън територията на България, ще бъдете уведомени в отделен имейл.

Ако имате нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: [email protected]

Сравнение на продукти