Блог

Вярваме, че света не е открит 19.03.2020 10:21 am

Вярваме, че света не е открит

Вярваме, че света не е открит.

И искаме да научим нови неща, да стигнем до далечни места и да запазим частица от тях в душата си и спомен в дома си.

Очаровани сме от различните култури, красивите гледки, оригиналните предмети,  занаятчиите и впечатляващите им умения предавани през вековете.

       

My Soul Depot е място където искаме да покажем мебели и аксесоари изработени с душа и разказващи историята на, хората които са ги изработили. Предмети създадени с традиционни техники, от естествени материали като юта, вълна, памук, бамбук, дърво... Предмети, които лесно и естествено се вписват в домовете и живота ни. Предмети, които са дълготрайни и следват естествения цикъл на живота. Изработени от естествен материал, те лесно да се поддържат, могат да бъдат обновени или рециклирани.

Защото вярваме, че истинският лукс е да бъдеш естествен. И той не се произвежда масово, не накърнява природата и е отговорен към света, в който живеем и който ще оставим след себе си.

My Soul Depot

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог | My Soul Depot Вдъхновение и идеи за дома и интериора. Предложения в сканд

Вярваме, че света не е открит

Вярваме, че света не е открит

Вярваме, че света не е открит.И искаме да научим нови неща, да стигнем до далечни краища и да вземем частица от тях в душата си и спомен в дома си.Очаро Вярваме, че света не е открит.И искаме да научим нови неща, да стигнем до далечни краища и да вземем частица от тях в душата си и спомен в дома си.Очаро 2022-11-16T16:02:00+02:00 Вярваме, че света не е открит

<p class="text-alignjustify">Вярваме, че света не е открит.</p> <p class="text-alignjustify">И искаме да научим нови неща, да стигнем до далечни места и да запазим частица от тях в душата си и спомен в дома си.</p> <p class="text-alignjustify">Очаровани сме от различните култури, красивите гледки, оригиналните предмети,&nbsp; занаятчиите и впечатляващите им умения предавани през вековете.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/2128/files/image/blog1-4.jpg" />&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><strong><a href="https://mysouldepot.com/" target="_blank" rel="noopener">My Soul Depot&nbsp;</a></strong>е място където искаме да покажем <a href="https://mysouldepot.com/category/aksesoari-za-doma" target="_blank" rel="noopener"><strong>мебели и аксесоари</strong> </a>изработени с душа и разказващи историята на, хората които са ги изработили. Предмети създадени с традиционни техники, от естествени материали като <a href="https://mysouldepot.com/product/kilim-ot-yuta-s-resni" target="_blank" rel="noopener"><strong>юта,</strong></a> <a href="https://mysouldepot.com/product/shagi-kilim-v-cherno-i-byalo" target="_blank" rel="noopener"><strong>вълна,</strong></a> <a href="https://mysouldepot.com/product/kilim-karin-v-tamnosivo" target="_blank" rel="noopener"><strong>памук,</strong></a> <a href="https://mysouldepot.com/product/ogledalo-s-bambukova-ramka-i-estestven-cvyat" target="_blank" rel="noopener"><strong>бамбук, дърво...</strong></a>&nbsp;Предмети, които лесно и естествено се вписват в домовете и живота ни. Предмети, които са дълготрайни и следват естествения цикъл на живота. Изработени от естествен материал, те лесно да се поддържат, могат да бъдат обновени или рециклирани.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/2128/files/image/blog1-3.jpg" /></p> <p class="text-alignjustify">Защото вярваме, че&nbsp;<strong>истинският лукс</strong> е да бъдеш <strong>естествен</strong>. И той не се произвежда масово, не накърнява природата и е отговорен към света, в който живеем и който ще оставим след себе си.</p> <p><a href="https://mysouldepot.com/" target="_blank" rel="noopener"><strong>My Soul Depot</strong></a></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

, , , , ,
Сравнение на продукти