Блог

Как да промените дома си с цвета на годината Very Peri на Pantone 13.01.2022 03:15 pm

Как да промените дома си с цвета на годината Very Peri на Pantone

Както може би вече сте разбрали, цвета на годината е Very Peri и това е напълно нов цвят, създаден специално за целта от института Pantone.

Цветът всъщност е създаден на базата на цвета на синята зеленика / наричана още зимзелен или самодивско цвете /, като към него са прибавени виолетови и червени полутонове. Така се е получил този ефирен и наситен цвят.

Цветът дава много възможности както за цялостно обзавеждане на дома, така и за отделни акценти в него. Той лесно се вписва в различните стилове и тъй като напомня поле с лавандула, той е идеален за създаване на средиземноморска атмосфера.

Може да се съчетае както с по-наситени тонове, така и с бялото, което пък ще подчертае неговия нежен оттенък.

Ето ги и нашите предложения за Very Peri във вашия дом. Като се надяваме този цвят да ви донесе късмет и вдъхновение през новата  2022 година!

ПОСТЕРИ ЗА СТЕНА

Този комплект от 4 броя постери, изобразяващи люляк и божури в пастелни тонове, може да оживи всяка стена. Нежните им цветове създават свежо настроение и ярък акцент и могат да бъдат поставени във всяко помещение на дома.

 

 ВАЗА LILAS 

Тази голяма ваза, изработена от плътно рециклирано стъкло в нежен цвят може бързо да се превърне в акцент в интериора. Масивна и стабилна, тя може да се използва както за големи и високи букети, така и за аранжировка на клони или сухи цветя.

 

Успешна и вдъхновена 2022 година!

My Soul Depot

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Блог

Блог | My Soul Depot Вдъхновение и идеи за дома и интериора. Предложения в сканд

Как да промените дома си с цвета на годината Very Peri на Pantone

Как да промените дома си цвета на годината Very Peri на Pantone

Както може би вече сте разбрали, цвета на годината е Very Peri и това е напълно нов цвят, създаден специално за целта от института Pantone.Цветът всъщност Както може би вече сте разбрали, цвета на годината е Very Peri и това е напълно нов цвят, създаден специално за целта от института Pantone.Цветът всъщност 2022-01-13T15:18:18+02:00 Как да промените дома си с цвета на годината Very Peri на Pantone

<p class="text-alignjustify">Както може би вече сте разбрали, цвета на годината е <em>Very Peri</em> и това е напълно нов цвят, създаден специално за целта от института <em>Pantone</em>.</p> <p class="text-alignjustify">Цветът всъщност е създаден на базата на цвета на синята зеленика / наричана още зимзелен или самодивско цвете /, като към него са прибавени виолетови и червени полутонове. Така се е получил този ефирен и наситен цвят.</p> <p class="text-alignjustify">Цветът дава много възможности както за цялостно обзавеждане на дома, така и за отделни акценти в него. Той лесно се вписва в различните стилове и тъй като напомня поле с лавандула, той е идеален за създаване на средиземноморска атмосфера.</p> <p class="text-alignjustify">Може да се съчетае както с по-наситени тонове, така и с бялото, което пък ще подчертае неговия нежен оттенък.</p> <p class="text-alignjustify">Ето ги и нашите предложения за <em>Very Peri</em> във вашия дом. Като се надяваме този цвят да ви донесе късмет и вдъхновение през новата &nbsp;2022 година!</p> <p class="text-alignjustify"><strong><a href="https://mysouldepot.com/product/posteri-cvetya">ПОСТЕРИ ЗА СТЕНА</a></strong></p> <p class="text-alignjustify">Този комплект от 4 броя постери, изобразяващи люляк и божури в пастелни тонове, може да оживи всяка стена. Нежните им цветове създават свежо настроение и ярък акцент и могат да бъдат поставени във всяко помещение на дома.</p> <p class="text-alignjustify"><a href="https://mysouldepot.com/product/posteri-cvetya"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/2128/files/image/posteri-zvetia.jpg" /></a></p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify"><strong>&nbsp;<a href="https://mysouldepot.com/product/vaza-lilas">ВАЗА LILAS</a>&nbsp;</strong></p> <p class="text-alignjustify">Тази голяма ваза, изработена от плътно рециклирано стъкло в нежен цвят може бързо да се превърне в акцент в интериора. Масивна и стабилна, тя може да се използва както за големи и високи букети, така и за аранжировка на клони или сухи цветя.</p> <p class="text-alignjustify"><a href="https://mysouldepot.com/product/vaza-lilas"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/2128/files/image/vasa-lilas.jpg" /></a></p> <p class="text-alignjustify">&nbsp;</p> <p class="text-alignjustify">Успешна и вдъхновена 2022 година!</p> <p class="text-alignjustify">My Soul Depot</p>

, , , , ,
Сравнение на продукти